Bliv ringet op.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakmester udfører alt inden for kloakservice

Hos Würtz Brolægning og Anlæg udfører vi som kloakmester alt inden for kloakservice for kunder i København, Greve, Køge og omegn. 


Som husejer er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. Her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise.


Vi tilbyder

Vi tilbyder en skræddersyet serviceaftale, der passer til dit behov. En fast serviceaftale med vores kloakmester er den sikreste måde at undgå dyre skader på: 

  • Afløb
  • Kloakledninger
  • Brønde
  • Renseanlæg

Opdager du en skade på kloaknettet, er vi altid parat til at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til for eksempel rotteproblemer, fugt- og lugtgener samt oversvømmelser.

​Hvad kan du selv gøre?

I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet. Rens jævnligt tagrender for blade og rengør jævnligt gulvafløbene grundigt.

Kontakt vores kloakmester og få et tilbud om fast service

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvad vores kloakmester kan gøre for dig i forbindelse med dit kloakarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en fast serviceaftale med os. Ring til os på telefon 20 71 63 99 eller skriv til vores e-mail mail@wurtz-bro.dk.

Hvem er vi

Würtz Brolægning og Anlæg

Pushusvej 5

4640 Faxe

CVR:35818650​

Telefon: +45 20 71 63 99

E-mail: mail@wurtz-bro.dk

Würtz Brolægning
Pushusvej 5
4640 Faxe
Tlf.: 20716399
CVR: 35818650
mail@wurtz-bro.dk

Würtz Brolægning
Pushusvej 5
4640 Faxe
Tlf.: 20716399
CVR: 35818650
mail@wurtz-bro.dk

René Würtz i Faxe, Sjælland, DK på Houzz